Italská rybí kuchařka
Gian Franco Romagnoli
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře,“ říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na množství neodolatelných receptech, na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb, a to vše ve stylu domácí italské kuchyně.
Přidat komentář
Kvalitní kuchařka na přípravu ryb a mořských plodů, v některých receptech lze zaměnit mořskou rybu za sladkovodní, což jsem jako dlouholetý rybář ocenil. V knize jsou rovněž omáčky k rybám, těstíčka na obalování ryb, předkrmy, polévky atd. Italskou kuchyni mám rád, patří k nejzdravějším světovým kuchyním, hojně využívá právě ryby, mořské plody, zeleninu, olivový olej, luštěniny,těstoviny, vždyť patří Itálie k přímořským státům. Při zdravotních problémech v pokročílém věku Vám každý lékař doporučí přejít na středomořskou stravu.