Italská rybí kuchařka podobné
Gian Franco Romagnoli
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře,“ říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na množství neodolatelných receptech, na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb, a to vše ve stylu domácí italské kuchyně.
Podobné knihy (2)
Kuchařka rybářské kuchyně Jan BrzákKniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové... více
Mořská (nejen) kuchařka Dagmar Derré
Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék přináší cenné rady pro nákup a zpracování běžně dostupných ryb a darů moře a mnoho receptů, které prospějí vašemu zdraví i štíhlé linii. více