Kuchařka rybářské kuchyně

Kuchařka rybářské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237668/bmid_kucharka-rybarske-kuchyne-237668.jpeg 4 3 3

Kniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové barevné přílohy - křída, velký formát

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Amlyn
Originální název:

sladkovodní a mořské ryby


více info...

Přidat komentář

vvikingg
05.11.2021 4 z 5

kdo má rád ryby jak sladkovodní tak mořské knihu využije, většina receptů na úpravu sladkovodních ryb vycházela v 90, letech v časopise Rybářství. Kuchařka rozdělena na ryby vařené. dušené, pečené, smažené a různé úpravy mořských ryb a jiných živočichů... polévky rybí zde nenajdete, docela chyba.

Autorovy další knížky

Jan Brzák
česká, 1931
1994  80%Kuchařka rybářské kuchyně
1993  80%Česká kuchařka