Kuchařka rybářské kuchyně přehled
Jan Brzák
Kniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové barevné přílohy - křída, velký formát
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , AmlynOriginální název:
sladkovodní a mořské ryby
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka rybářské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kuchařka rybářské kuchyně v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
kdo má rád ryby jak sladkovodní tak mořské knihu využije, většina receptů na úpravu sladkovodních ryb vycházela v 90, letech v časopise Rybářství. Kuchařka rozdělena na ryby vařené. dušené, pečené, smažené a různé úpravy mořských ryb a jiných živočichů... polévky rybí zde nenajdete, docela chyba.