Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně přehled
Gabriele Gugetzer
Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času na zhotovení. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů: artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku...... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Vorspeisen & Nachspiesen, 2007
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
2015 | Originální jedlé dárky |
2010 | Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně |
2021 | Veganská kuchařka |