Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně vydání
Gabriele Gugetzer

Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času na zhotovení. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů: artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku...... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (CZ)Originální název:
Vorspeisen & Nachspiesen, 2007
více info...
Vydání dle jazyka (1)

Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně
2010,
Ikar (CZ)
Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2010 | ![]() |
2021 | ![]() |