Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně zajímavosti
Gabriele Gugetzer
Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času na zhotovení. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů: artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku...... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Vorspeisen & Nachspiesen, 2007
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Štítky knihy
dezerty jednohubky, chuťovky předkrmy
Autorovy další knížky
2015 | Originální jedlé dárky |
2010 | Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně |
2021 | Veganská kuchařka |