Teplé předkrmy a moučníky přehled
Antonín Kobylák , Čestmír Pokorný
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg
5
2
2
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Teplé předkrmy a moučníky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Teplé předkrmy a moučníky v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 5x |
Recepty, hlavně z francouzské kuchyně je stavební kámen celé kuchařky, recepty které jsou aktuální i po 50 letech co kuchařka poprvé vyšla, doporučuji.