Teplé předkrmy a moučníky
Antonín Kobylák , Čestmír Pokorný
![Teplé předkrmy a moučníky Teplé předkrmy a moučníky](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg?v=1347648304)
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.... celý text
Přidat komentář
Recepty, hlavně z francouzské kuchyně je stavební kámen celé kuchařky, recepty které jsou aktuální i po 50 letech co kuchařka poprvé vyšla, doporučuji.