Teplé předkrmy a moučníky hodnocení

Teplé předkrmy a moučníky
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg 5 2 2

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.... celý text

5
2 x
4
0 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Teplé předkrmy a moučníky: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).