Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016 vydání
Libor Budinský
BLACK BOOK 2016. Výběr české špičkové gastronomie, představuje více než 100 restaurací v Praze, Středočeském kraji, ale i v regionech. V letošním roce vychází výběr s hodnocením od inspektorů, náročných konzumentů, kteří celý rok 2015 poctivě hodnotili všechny zařazené restaurace. Black Book je zcela aktuální a hodnocení je platné pro kalendářní rok 2016. Kniha vychází v kvalitní pevné vazbě se zlatou ražbou na obalu a téměř 280 stranami plných kvalitních fotografií a čtivých textů o nejlepších restauracích. Čtenář se seznámí nejen s výsledkem hodnocení, ale také s podobou interiéru, vybraných pokrmů a samozřejmě cenovou hladinou nabízených delikates. Pro přehlednost jsou uvedeny i kontaktní údaje a otevírací doba hodnocených restaurací. JAK JSME HODNOTILI? Komplexně, hodnotili jsme kvalitu nabízených pokrmů, profesionalitu obsluhy a řadu dalších atributů. Hodnotili jsme anonymně a několikrát i otevřeně. Chceme, aby byl výsledek maximálně objektivní a byl pro hosta vodítkem. JAK POZNÁM HODNOCENOU RESTAURACI ? Všechny hodnocené restaurace, které získaly prestižní označení jedním, dvěma nebo třemi zlatými lvy, obdržely příslušnou známku kvality, kterou mohou svoji provozovnu označit. Velká černá pečeť se zlatými lvy je tak nepřehlédnutelným symbolem kvality, na kterou se mohou hosté spolehnout.... celý text
Vydání (1)
Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016
2015, TopLife Czech
ISBN: 978-80-905902-2-9Autorovy další knížky
2003 | Sebevraždy slavných |
2004 | Vraždy slavných |
2008 | Deset prezidentů |
2009 | O zubaté vagině a králi penisů |
2006 | Cestománie |