Potravinové alergie vydání
Martin Fuchs
Potravinovou alergií trpí kolem 4 % populace. Jde ale pouze o přepočítanou hodnotu, výskyt je totiž rozdílný pro různé věkové kategorie. Zatímco v dospělosti se setkáme s pravou potravinovou alergií celosvětově kolem 3 %, děti bývají potravinovou alergií postiženy častěji, v prvních třech letech života dokonce až v 8 % případů. Potravinových alergií, a nejen jich, přibývá, odpovědnost přebírá jednak geneticky porouchaná imunita, jednak změněný způsob života. K účinnějšímu pochopení jednotlivých typů potravinových alergií, jejich projevů a způsobech léčby jak pacientem, tak jeho blízkými má přispět právě tato publikace vydaná nakladatelstvím Maxdorf v edici ČIPA.... celý text
Vydání (1)
Potravinové alergie
2013, Maxdorf
ISBN: 978-80-7345-335-0Autorovy další knížky
2005 | Alergie číhá v jídle a pití |
2016 | Potravinová alergie a intolerance |
2013 | Potravinové alergie |
2019 | Potravinová alergie - Jak na ni |
2017 | Kazuistiky z potravinové alergie a intolerance |