Příprava pokrmů I. vydání
Jitka Vodáková , Eva Marádová
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.... celý text
Vydání dle jazyka (1)
![Příprava pokrmů I. Příprava pokrmů I.](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267929/priprava-pokrmu-i-267929.jpg?v=1444623898)
Příprava pokrmů I.
2015,
Raabe (CZ)