Vepřové maso vydání

Vepřové maso
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/149821/veprove-maso-rychle-chutne-149821.jpg 5 1 1

Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v kapesním vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních ) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy... celý text

Vydání (1)


Vepřové maso
Vepřové maso

papírová kniha 2010, Rebo

ISBN: 978-80-255-0166-5