Tajemství dělené stravy vydání
Jaroslav Vašák
Recepty pro získání trvalé vitality, síly a energie. Vhodné pro snížení tělesné váhy a štíhlou linii. Dělená strava je pozoruhodný stravovací způsob, který v západní Evropě i u nás získává v poslední době stále větší oblibu. Je založen na důmyslném principu rozdělení potravin do skupin podle jejich zpracování lidským organismem. Dodržováním jednoduchých pravidel se tak tělo dostává do optimálního stavu a rovnováhy, což s sebou přináší mnoho příznivých průvodních jevů, například snížení tělesné váhy, trvalý pocit vitality,síly a životní energie.... celý text
Vydání (1)
Tajemství dělené stravy
2001, Eminent
ISBN: 80-7281-075-8Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |