Brambory vydání
kolektiv autorů
Brambory - tak všední pokrm jako brambory, a připravené pro labužníka? Věřte nevěřte - vařené v páře, opékané, pečené, grilované, smažené, rozmačkané, strouhané, nakrájené na lupínky nebo na hranolky, vždy překvapí svou chutí. Zkuste zhotovit ty nejlepší pokrmy podle regionálních a mezinárodních receptů - polévky, saláty, knedlíky, šišky, bramboráky, placky, noky i omelety. Kromě tradičních jídel z pánve, hrnce nebo z trouby můžete pro hosty servírovat také pohoštění z brambor na party. Poznáte, zda je brambor lojovitý nebo moučnatý, víte, jak brambory nakupovat, skladovat a jak správně vařit? O tom je navíc úvodní zbožíznalství. Nechte si chutnat a vybírejte z bohaté nabídky: berlínský bramborový salát, kaše zapékaná v miskách s mozzarellou, bramborová roláda či knedlíky s bylinkami, bramborové lodičky s dvojí náplní, koláč s hřiby, falcké brambory dušené na víně, insalata di patate, pikantní bramborová omeleta nebo smažené bramborové košíčky plněné zeleninou... Brambory nikdy neomrzí. Stačí otevřít naši kuchařku a vyzkoušet, co ještě neznáte.... celý text
Vydání (1)
Brambory
2008, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-1023-9