Brambory - Jednoduché recepty pro každého vydání
kolektiv autorů
Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Slovart (ČR)Originální název:
Greatest ever potato
více info...
Vydání (1)
Brambory - Jednoduché recepty pro každého
2010, Slovart (ČR)
ISBN: 978-80-7391-304-5