Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny vydání

nehodnoceno
Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535088/bmid_vlastnosti-a-vyznam-bordeauxskej-sm-66021feaf03bd.jpg 0 0 0

Slovenské označení smiešanina není nic jiného, než jícha, tedy bordóská jícha, klasický přípravek proti plísni révy vinné. Po historickém úvodu následují kapitoly popisující přípravu jíchy, včetně návodu na správné hašení vápna, rozpouštění modré skalice, správné smíchání obou roztoků, zkoušku jíchy a zvýšení přilnavosti roztoku.... celý text

Vydání (1)


Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny
Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny

papírová kniha 1942, Slovenská ovocinárska spoločnosť

Štítky knihy

choroby rostlin vinná réva

Autorovy další knížky

Karol Kříž
slovenská
1942  %Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny
1947  %Sírovápenatá smiešanina