Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny přehled
Karol Kříž
Slovenské označení smiešanina není nic jiného, než jícha, tedy bordóská jícha, klasický přípravek proti plísni révy vinné. Po historickém úvodu následují kapitoly popisující přípravu jíchy, včetně návodu na správné hašení vápna, rozpouštění modré skalice, správné smíchání obou roztoků, zkoušku jíchy a zvýšení přilnavosti roztoku.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)