Všechno o pečení vydání
kolektiv autorů
Paleta neodolatelných receptů, které jsme pro vás vybrali, sahá od svátečních dortů přes jednoduché a rafinované koláče a bábovky až po sladké drobné pečivo a pikantní pamlsky. Vedle těch klasických, jakými jsou bábovka, frankfurtský věnec a holandský třešňový dort, nabízíme také originální nové recepty, které plně odpovídají současným moderním trendům. Patří k nim cookies, brownies a donuts, stejně jako svěží kreace s ovocem, chutné speciální chleby i housky a kyprá, lehká mistrovská díla z páleného těsta. Úvod poskytne začátečníkům informace o kuchyňských přístrojích, pečicích formách a různých základních druzích těsta, od těsta třeného přes křehké až po těsto piškotové či listové. Školu pečení uzavírá velká zvláštní kapitola o vánočním cukroví.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Svojtka & CoOriginální název:
Die grosse Backschule
více info...
Vydání (1)
Všechno o pečení
2006, Svojtka & Co
ISBN: 80-7352-384-1