Diskuze (2)
Přidat příspěvek
24.12.2023
Rozhovor s autorem nejen o vánočních svátcích plus malý bonus v podobě několika zajímavých receptů v časopise Blesk vaše recepty, 12/2023, str. 4 - 7, "Sváteční recepty Jana Punčocháře."
8
Jan Punčochář knihy
2023 | Jak vaříme u Matěje |
Žánry autora
Štítky z knih
Punčochář je 0x v oblíbených.
V minulosti získal třikrát prestižní ocenění Zlatý kuchař, ostruhy sbíral v zahraničí, patnáct roků byl šéfkuchařem vyhlášených zážitkových restaurací v centru Prahy a získal i michelinské ocenění Bib Gourmand. Před pěti lety si Jan Punčochář (44) splnil sen a založil si vlastní podnik U Matěje v malebném zákoutí pražské Hanspaulky. Zde hostům servíruje nejraději poctivou českou kuchyni a plzeňské pivo. Nejen "O buchtách nacucaných rumem i o fotbalu" v časopise Téma, 19/24.