Babiččiny regionální recepty za pár kaček diskuze
Dalibor Marounek
Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových „kůžiček“ si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje – tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či prababičky, u vás tomu nebude jinak. Všechny recepty obsažené v knize jsou doprovázeny i barevnými fotografiemi.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
kuchařky krajové, regionální recepty babiččiny recepty
Autorovy další knížky
2017 | Babiččiny regionální recepty za pár kaček |
2016 | Zázračné houby - Léky najdete v lese |
2017 | Škola začínajícího houbaře |
2004 | Houby jako hobby |