Babiččiny regionální recepty za pár kaček podobné

Babiččiny regionální recepty za pár kaček
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331491/mid_babicciny-regionalni-recepty-za-par-NUb-331491.jpg 4 3 3

Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových „kůžiček“ si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje – tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či prababičky, u vás tomu nebude jinak. Všechny recepty obsažené v knize jsou doprovázeny i barevnými fotografiemi.... celý text

Kuchařky
Vydáno: , BVD
více info...

Podobné knihy (4)

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska Jaroslav Vašák

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradičn... více


Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku Jaroslav Vašák

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodn... více


Regionální kuchařka Regionální kuchařka Petra Pospěchová

Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku "trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé", proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se... více


Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) Jaroslav Vašák

Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré... více

Štítky knihy

kuchařky krajové, regionální recepty babiččiny recepty

Autorovy další knížky

Dalibor Marounek
česká, 1962
2017  87%Babiččiny regionální recepty za pár kaček
2016  100%Zázračné houby - Léky najdete v lese
2017  100%Škola začínajícího houbaře
2004  90%Houby jako hobby