Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) přehled
Jaroslav Vašák
Nehodnoceno
Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár). Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |