Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) podobné

nehodnoceno
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160462/regionalni-pokrmy-z-cech-moravy-a-s-wqn-160462.jpg 0 0 0

Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.

Podobné knihy (2)

Regionální kuchařka Regionální kuchařka Petra Pospěchová

Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku "trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé", proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se... více


Babiččiny regionální recepty za pár kaček Babiččiny regionální recepty za pár kaček Dalibor Marounek

Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jedn... více