Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) vydání
Jaroslav Vašák
Nehodnoceno
Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.
Vydání (1)
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
2001, Libri
ISBN: 80-7277-074-8Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |