Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem diskuze
Mirko Křivánek
Nehodnoceno
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
2013 | Velká kniha o řízení firmy |
2019 | Dynamické vedení a řízení projektů |
2008 | Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem |