Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem přehled
Mirko Křivánek
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
2013 | Velká kniha o řízení firmy |
2019 | Dynamické vedení a řízení projektů |
2008 | Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem |