Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově diskuze
Vladěna Halatová
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…. Jedná se o první díl. - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci - vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi - pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci - kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti - vyzkoušejte Jídlo už bez dalších kompromisů... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
Autorovy další knížky
2017 | Tradiční sladké pečení - bezlepkově |
2018 | Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově |
2020 | Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově |