Plané rostliny v kuchyni diskuze
Dagmar Lánská
Význam planých rostlin pro člověka - Sběr a zpracování planých rostlin - Ochranné a účinné látky v planých rostlinách - Pokrmy z planých rostlin - Rejstřík rostlin. Obsah: Význam planých rostlin pro člověka - Sběr a zpracování planých rostlin - Ochranné a účinné látky v planých rostlinách - Pokrmy z planých rostlin - Rejstřík rostlin. Recepty z rostlin: Angrešt, Bedrník obecný, Bez černý, Brusinka, Brusnice borůvka, Černý rybíz, Česnek medvědí, Dobromysl obecná, Dřín obecný, Dřišťál obecný, Hrušeň, Chmel otáčivý, Jabloň, Jahodník obecný, Jalovec obecný, Jeřáb obecný, Jitrocel kopinatý, Kaštanovník jedlý, Kdouloň podlouhlá, Klikva žoravina, Kmín kořenný, Kopřiva dvoudomá, Kozlíček polní, Křen selský, Kuklík městský, Levandule lékářská, Líska obecná, Maliník, Mařinka vonná, Máta, Mateřídouška obecná, Mišpule obecná, Morušovník, Netřesk zední, Ostružiník, Pažitka pobřežní, Pelyněk obecný, Popenec břečťanovitý, Pupava bezlodyžná, Puškoverec obecný, Rakytník řešetlákový, Routa vonná, Rozmarín lékařský, Růže šípová, Saturejka horská, Sedmikráska chudobka, Smetanka lékařská, Šalvěj lékařská, Šťovík kyselý, Trnka obecná, Třešeň ptačí, Tymián obecný, Višeň obecná.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |