Pouto stínu diskuze

Pouto stínu
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426452/bmid_pouto-stinu-ihP-426452.jpeg 4 25 25

Dračí město série

< 2. díl >

Druhý díl původní české young adult trilogie Dračí město Jana nastoupí do výcviku v akademii řádu Erëshan v hlubinách oceánu, aby se mohla stát bojovnicí Tajemných, vyspělé a utajené ještěří společnosti. Jenže ne všechno jde podle plánu. Ještě se nevzpamatovala z bitvy o Zarnu a její zvířecí já zmizelo. Nahradil ho strach, noční můry a pochybnosti. Všechno se jí rozpadá pod rukama — přátelství, vztah s Ondřejem i životní cíl. Také na Lianeu dopadají neblahé následky posledních událostí. Věděla, že ji minulost jednou dostihne. Bude mít sílu s ní bojovat? A bude vůbec chtít? Jana a její přátelé zjišťují, že nic není černobílé a že existují mnohem děsivější stvůry než bestie. A dračí bohové pořád mlčí.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

terezia2221
25.11.2019

Ahoj! Hrozne som bola natešená keď som uvidela druhý diel v kníhkupectve. Okamžite som ho musela kúpiť po tak dlhom čase čakania. Knihu mám rozčítanú a zatial nesklamala. Dosť ma prekvapilo čo na nás autorka pripravila a odokrila veci o ktorích sme nevedeli a ani nepomysleli. Hrozne sa teším až knihu dočítam je to zrovna napínaví a zároveň som smutná, že skončí ^^" .

SophieDare
25.09.2019 odpad!

Ono tomu vyjde druhý díl? Po tom jaký propadák jednička byla se fakt moc divím.


vrana55
17.05.2019

hodně,opravdu HODNĚ doufám že se styl psaní a a vývoj situaci,včetně dialogu bude o něco lepší,jelikož první díl podle mě dopadl katastrofalně.