Slovenská kuchárka diskuze
Mária Szemesová
Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych jedál. Kniha je zostavená z jednoduchých receptov, ktoré možno pripraviť z dostupných surovín. Obsah: Zdravá výživa a jej zdroje, Predjedlá, Polievky, závarky a vložky do polievok, Hlavné jedlá, Doplnky k hlavným jedlám, Jedlá rýchleho občerstvenia, Múčniky, ovocné a zmrzlinové poháre, Varíme a pečieme s Palmou. Piate vydanie.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
kuchařky národní jídla jídlo kuchařské recepty slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
1995 | Slovenská kuchárka |
1983 | Zbožíznalství pro 2. a 3. ročník SŠP, studijní obor provoz obchodu, zaměření na vnitřní obchod |
2000 | Velká zeleninová kuchárka |