Udíme, nasolujeme, sušíme diskuze

Udíme, nasolujeme, sušíme
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314557/bmid_udime-nasolujeme-susime-7hF-314557.jpg 2 1 1

Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Smoking, Curing & Drying: The Complete Guide for Meat & Fish, 2015


více info...

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Autorovy knížky

2016  40%Udíme, nasolujeme, sušíme