Udíme, nasolujeme, sušíme přehled
Turan T. Turan
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Slovart (ČR)Originální název:
Smoking, Curing & Drying: The Complete Guide for Meat & Fish, 2015
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Udíme, nasolujeme, sušíme. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Udíme, nasolujeme, sušíme v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |