Prosím o opravu
Dobrý den,
dnes odpoledne jsem vložila dvě knihy Cressidy Cowell - Dvojčata pořádají piknik se spinosaurem a Dvojčata stopují triceratopse. Knihy ale byly bez vysvětlení smazány (?) - nemám je v přečtených a ve vyhledávání se také neobjevují. Nedává mi to smysl, ISBN i další povinné údaje zadány byly, navíc další knihy ze stejné série v autorčině profilu bez problémů jsou. Mohl by mi někdo z adminů vysvětlit, co se stalo?
yaoiyuri - zřejmě bylo něco špatně. Vy jste tam měla uvedeno vydavatelství Hachette a to ISBN nepoužívá. Publikace tohoto vydavatelství mají EAN nebo ISSN. A takové publikace se zde, už několik roků nevkládají (viz. nápověda). Jde o neknižní zboží, nebo periodika, které koupíte v trafikách, nebo papírnictví. Dokonce i v Národní knihově vaše uvedené publikace nenajdete.
Pokud je tu něco podobného vloženo, tak to zde zůstalo ještě z minulých let, kdy to bylo možné.
https://www.databazeknih.cz/serie/josef-a-bratri-jeho-8879
- doporučuji "odpojit" 3-svazkové slovenské vydání díla Jozef a jeho bratia od českých vydání, jímž mají být slovenské knihy údajně dalšími částmi série. Ne, nejsou. To slovenské vydání obsahuje kompletní dílo a není druhou, třetí či nultou částí české série.
Prosím odstranit (spolu)autorství Jana Havelky u knihy Quinettův zločin (2. dílu ze série Lidé dobré vůle), kterou napsal Jules Romains. Nedává smysl, aby tam J. Havelka figuroval už jen proto, že když zemřel, J.Romainsovi byl 1 rok. Navíc ti dva nemají vůbec nic společného.
https://www.databazeknih.cz/knihy/lide-dobre-vule-lide-dobre-vule-quinettuv-zlocin-211489
InaPražáková - sloučeno pod jméno Magdaléna Křížová Jehličková
Křížová je rodné jméno
Prosím o opravu anotace u nové knihy Martina Goffy Vodní hrob. Nakladatelství Kalibr má sice uvedenu tutéž jako je zadaná tady, ale všichni prodejci mají správnou a ta zní:
"Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí. Svěří se mu, že před lety tajně porodila a pak zabila své dítě. Terence se snaží ověřit pravdivost jejího příběhu, naráží však na nesrovnalosti a v ženině vyprávění objevuje větší a větší trhliny. Nakonec však zjistí, že věci, které si žena pamatuje, nejsou zdaleka tak hrozivé, jako skutečnost."
Právě knihu čtu a vím, že tato je správná. Neumím sama změnit. Děkuji
Dodatek - zadala jsem k opravě
Text příspěvku byl upraven 07.01.23 v 20:21
Dela111: upravit knihu, vpravo u knihy a text vložit do pole anotace, uložit ;)
Text příspěvku byl upraven 07.01.23 v 20:16
Lenka.Vílka - děkuji, už jsem opravila :-), tedy vlastně zadala k opravě :-)
Text příspěvku byl upraven 07.01.23 v 20:22
Prosím o zkontrolování nakladatelství Domov, Domov Předměstí (?) a Domov v Předmostí.
Nakl . Domov z Předmostí u Přerova (Vlast. Knejzlík) vydávalo příručky pro chovatele a zahrádkáře. Také od V. Kálala, některá je zařazena jinde.
Děkuji.
Vložit příspěvek