Technické potíže?
To Lenka.V.: Však jsem to zatím nehlásila. Doufám, že si toho admin všimne anebo se to časem vyřeší samo.
Ahoj, není tohle bug, že se u e-booku propisuje i vazba knihy jako Flexi? Kniha vyšla jen elektronicky.
https://www.databazeknih.cz/knihy/100-povidek-sbirka-k-10-letum-nakladatelstvi-e-knihy-jedou-516362
Bylo mi řečeno, že je to výsledek toho samého, co se řešila naposled Marthas, a že to potom bude už ok. V ostatních případech, kdy jsem na to narazila, tak tam vždy byla flexovazba. Tak snad se všechny blbinky zklidní, až to bude hotové.
Mě poslední dobou naprosto točí ty reklamy jak pokaždý vyskakujou, při každém načtení, furt se neustále stránka zasekává nebo se sama posouvá, takže kliknu na něco úplně jinýho než chci.. A děje se mi to pouze na databázi..
Brzy bude spuštěn nový web, ve kterém to bude opravené, a zároveň si můžete už nyní reklamy vypnout: https://www.databazeknih.cz/databaze-bez-reklam
Prečo z komentárov miznú úvodzovky? Niekedy do nich umiestňujem krátke citáty z kníh, ktoré dávam práve do úvodzoviek. Keď teraz úvodzovky zmizli, citáty splynuli s "mojím" textom a vyzerajú ako súčasť komentárov. Je ale samozrejme množstvo ďalších príčin, pre ktoré užívateľ potrebuje používať vo svojich komentároch úvodzovky. Tento problém trvá dlhodobo. Mám sa pripraviť na to, že časom začnú byť "zakázané" (?) aj bodky, bodkočiarky, dvojbodky a čiarky?
Brzy bude spuštěn nový web, ve kterém to bude opravené. Ve slově "zakázané" jste uvozovky použíl a jsou zde vidět, ne?
Text příspěvku byl upraven 08.06.23 v 10:07
Dan: přečtěte si i jiná vlákna, kde se to rezebíralo. Nejdou uvozovky, které nás učili ve škole, tj nahoře a dole, jak se to používá v knihách a jsou na klávesnicích pc. Jdou pouze ty americké, co jsou obojí nahoře a jsou na mobilech. To jsou ty, které Ivan použil v příspěvku.
Chápu, že v době mobilové dost lidí ani už skoro neví, jak vypadají naše krásné klasické uvozovky, ale nejsou to žádné mýtické bytosti, prostě existují :)
Text příspěvku byl upraven 08.06.23 v 10:17
Tady mi nejde uložit nový obrázek ve větší velikosti: https://www.databazeknih.cz/knihy/pronikavy-vhled-168026
Systém mi píše, že není vyplněno ISBN - to ale tam je. Chyba?
Mám dotaz :
do knihotéky jsem si přídala knížky, které bych si chtěla přečíst. Chtěla jsem je vymazat, ale místo toho se mi knížky uložily znovu .Kniha Zabudnutý čas je asi 11x a Čas zapomnění asi 4x. Už je číst nechci !!!
Mohli by jste mi pomoct , aby se obě knihy vymazali. Děkuju
LordSnape - to nebyla technická, ale chybně vyplněné vydání. Už je to správně podle NK.
Pokud je u knihy chybné ISBN, tak to systém pozná a upozorní. Potom opravu neuděláte.
U té eknihy bylo také chybné ISBN.
@pobijecmuch Tam je validátor ISBN v poli? To mě překvapilo. Hustý a děkuji. :-))
Text příspěvku byl upraven 22.06.23 v 11:23
LordSnape - ano, systém si dělá kontrolu správnosti ISBN a brzo bude kontrola i rubriky zdrojový web. Tam je od uživatelů nejvíc chyb.
Koukám, že už je v provozu druhá verze webu a měla bych jednu technickou. Nechápu proč, když hlásím přes formulář chybu a dám možnost ostatní, proč tam zůstává i okénko adresa duplicity. Sice se to odešle, i když ten nesmysl nevyplním ale stejně.
To Dan: Proboha, jde se vůbec nově odhlásit? Kde je ta růžice, či co, kde bylo odhlásit, nastavení, nápověda?
A myslela jsem, že když bude nový web bude konečně vyřešeno vlákno Prosím o opravu, že se konečně bude otvírat na poslední stránce příspěvků a ono houby. Navíc je to teď ještě větší opruz, protože nejsou vidět všechna čísla stránek a kdo má ksakru dvakrát mačkat <
Tohle fakt není sranda.
To Dan: To je stručnosti. Pro méně všímavé jako já podotýkám, že odhlásit se jde pod fotkou vašeho profilu na hlavní stánce. Růžice byla asi zrušena a tam přesunoto vše, co bylo v ní. Problém s Prosím o opravu asi zůstane.
A jelikož zatím nejde editovat příspěvek píši další. Kouknout se do Novinek mě fakt nenapadlo. Naposledy jsem se dívala včera a byly tam pouze z roku 2021. Čili žádné novinky.
Editace: Ano editovat již lze, ale na druhé straně než bylo dříve.
Text příspěvku byl upraven 20.09.23 v 15:58
Marthas - Problém s Prosím o opravu už je vyřešen a je to v pořádku.
Text příspěvku byl upraven 20.09.23 v 17:02
Zdravím! Když si přesouvám knihu z Právě čtené do Přečtených, nemám hned možnost ji ohodnotit/okomentovat, ale musím vyloženě jít do detailu knihy a udělat to všechno tam. Ale ok, to bych ještě přežila. Co mi ale hodně vadí je to, že v přečtených se u dané knihy ukazuje jen kdy byla dočtená, ale ne začátek čtení, je tam jen otazník a zase, musím upravit ručně.. a narovinu, ne u každé knihy si pamatuju, kdy jsem ji začala číst.. Je to chyba nebo záměr? Pokud záměr, je to dost nešťastné..
Dobrý den, proč zmizelo mé jméno martineden ze žebříčku 100 uživatelů s nejvíce palci za komentáře? Děkuji
Vložit příspěvek