Technické potíže?

DISKUZE » Chyby na webu

Marthas
Marthas 03.10.2024 v 22:03

To elfos: Víš, co je zvláštní. Teď už to jde normálně.

Azizi
Azizi 03.10.2024 v 22:11

Marthas: Čítala si Pratchetta? No tak toto nie sú stvorenia, ktoré ti ukradnú ponožky a ceruzky a ty ich už potom nikdy nenájdeš, ale škriatkovia, čo robia občas šarapatu v počítači. Toľko vyjadrenie od skúseného IT experta, Azizi :D

Marthas
Marthas 05.10.2024 v 15:23

To Azizi: :D

Calypso
Calypso 12.10.2024 v 12:57

Co se to, proboha, stalo s veřejnými seznamy? Najednou mají úplně jiný design a jsou naprosto chaoticky rozházené, dřív byly řazeny chronologicky, podle data přidávání. Ale změna k lepšímu, že by se v nich dalo vyhledávat, to ne.

Azizi
Azizi 12.10.2024 v 13:14

Calypso: Ja som si práve všimla, že po rozkliknutí verejného zoznamu sa mi zobrazí hláška "Přihlašte se, a můžete do tohoto společného seznamu také přidávat knihy." Ja ale už prihlásená som a nejde o zoznam spoločný, ale verejný.

Knihy v nich sú teraz zobrazené od tých s najvyšším počtom hodnotení, a táto zmena sa mi dosť páči.

Dizajn si ale nepamätám, ako bol predtým. Žeby boli pridané obsahy diel, či?

Text příspěvku byl upraven 12.10.24 v 13:23

Calypso
Calypso 12.10.2024 v 13:42

Obsahy děl tam dřív nebyly, to mi přijde naprosto zbytečné a jen to zabírá místo. Chronologické řazení bylo mnohem lepší. Navíc nedokážu pochopit, proč ve veřejných seznamech nelze filtrovat a vyhledávat, když v osobních ta možnost je.

jelito
jelito 12.10.2024 v 14:08

Za mě naopak super ty obsahy!! bez nich je to seznam knížek a každou bych musel votvírat

elfos
elfos 12.10.2024 v 15:07

Mně se ty obsahy u knih ve veřejných seznamech líbí. Když do nějakého seznamu koukám (u veřejných si můžu vybírat tematicky) a zaujme mě obálka/název knihy, hned vidím, co se v knize děje, a buď se na ni jdu podívat zblízka (rozkliknu si ji), nebo ne. Pro mě je to přehlednější.

Azizi
Azizi 13.10.2024 v 11:51

Všimla som si, že tá chybná hláška už zmizla, ďakujeme Dane :)

Azizi
Azizi 16.10.2024 v 14:04

elfos: Tiež sa mi to začalo veľmi páčiť :)

Koka
Koka 02.11.2024 v 09:16

Už vůbec nedostávám upozornění na přibývající komentáře ke knihám, u kterých mám v rubrice Komentáře zaškrtnuto "sledovat nové".
Byla tato služba zrušena? Anebo je nějaký technický zádrhel?

babicka_amalka
babicka_amalka 02.11.2024 v 15:58

Koka: mně se to zobrazuje normálně v Upozornění - Knihy;
nová upozornění na komentáře se ukazují vždy jako první, nezměnilo se nic;

Koka
Koka 02.11.2024 v 17:53

babicka_amalka, děkuji za zprávu, alespoň vím, že ta "porucha" je individuální a pouze v mém účtu, jiným uživatelům to tedy funguje, jenom mne ne.
Dlouho jsem se podivovala, že nikdo celé týdny nekomentuje žádnou z knih, ke kterým jsem napsala komentář a mám je zaškrutnuté pro sledování, až jsem náhodně včera našla rovnou dva komentáře k mým sledovaným titulům - upozornění na ty komenty mi však nedošlo žádné.
Nepochybuji ani na chvíli, že provozovatelé toto vlákno sledují a o mém problémy tedy dobře vědí (stejně jako o tom, což jsem už psala opakovaně: že i moje počitadlo je nějaké porouchané - u ikony pro nové zprávy mám např. číslo 1, po rozkliknutí tam však najdu ne 1 zprávu, ale 5 zpráv o udělení palců od 3 různých uživatelů).
Ještě pořád je DK v přestavbě, anebo ...... ?

Fiddis
Fiddis včera v 22:20

Dobrý den, proč u některých knih není možnost přidat tempo čtení a emoce? Děkuji za odpověď.

Vložit příspěvek