3. Šestá kniha zprava, ve třetí poličce odshora

DISKUZE » Čtenářská výzva 2025

breweriana
breweriana 31.12.2024 v 09:17

Knihovna to jistí, protože moje třetí polička je sice zarovnaná knihami, ale v komínkách...:-)
Kdyby byla ve výzvě šestá polička, hádám, že by do knihovny šla většina.

Text příspěvku byl upraven 31.12.24 v 09:19

Samantha_Carter
Samantha_Carter 01.01.2025 v 18:18

Tak to je Umění prostého života od Šumnya Masuna. :-D

Text příspěvku byl upraven 01.01.25 v 18:19

parvitas
parvitas 02.01.2025 v 12:37

toto je dokonalá výzva!
mám niekoľko knižníc v rôznych miestnostiach, takze mám na výber viacero titulov :)

freejazz
freejazz předevčírem v 08:38

neřešitelné:)
třetích poliček mám, jestli dobře počítám, sedm:), ne, devět! a navíc v některých třetích poličkách jsou dvě řady... tak nevím:)

KnihomolkaEva
KnihomolkaEva předevčírem v 09:21

freejazz: Tak si můžete vybrat knihu, která vás láká nejvíc. :) A do čtenářské výzvy můžete zařadit k jednomu bodu i více knih.

Text příspěvku byl upraven 04.01.25 v 09:22

Katy9192
Katy9192 včera v 23:01

Túto knihu už dlho odkladám! Najvyšší čas sa do nej pustiť :) https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/stalinova-baletka-497538

DagmarMo
DagmarMo dnes v 19:05

Tak já tam mám Česko německý slovník tak asi budu muset zapojit fantazii a vyhledat jinde ..

brebta
brebta 07.01.2025 v 00:23

Ani mě nenapadlopři odhalení, jak je to vtipné téma. Doma mám všechny knihy v těchto poličkách přečtené a tak jsem zkusila knihovnu. Procházela jsem poličky, počítala jsem do šesti.....ne.....ne....to fakt ne.....nechci......jejda, nechci.....až jsem zabrousila do oddělení mimo beletrii a našla jsem zajímavou knihu z nakladatelství Maitrea Lekce smrti a umírání. Jsem zvědavá, zda kniha půjde číst, a už ted vím, že tento rok budu chodit do knihovny počítat knihy, protože můžu objevit poklady, které by mě minuly. A taky počítám u přátel poličky a šesté knihy a přemýšlím, zda si je mám půjčit....Skvělý nápad, baví mě.

Vložit příspěvek