Postava hledá autora - pomozte jí!
... a přenechávám jí Hun, protože jednak je dobré, aby se zapojil i někdo další, a druhak odcházím od PC. Tak Hune, do toho!
Dobrá, tak z jiného soudku:
Psanec bez domova se snaží vymanit z prokletí uvaleného na jeho rod, jen aby se nakonec v tragické připomínce bájného Kullerva dopustil krvesmilstva a zemřel vlastní rukou.
Kenedu, je to těsně vedle. Tolkien skutečně napsal vlastní verzi tohoto příběhu, ale Kullervo ho především inspiroval k sepsání vlastní legendy, která vyšla jako samostatná kniha před pár lety v nakladatelství Argo. Příběh hlavního hrdiny příběh Kullerva pouze připomíná.
Já jsem se před týdnem dostala až na Húrinovi děti, jenže knihu jsem nečetla a nějak jsem se pak zasekla. Teď se k tomu vracím a zkusím: Túrin hledá J. R. R. Tolkiena.
Trhan, který se stane pirátem. Nabyté schopnosti se mu hodí při záchraně své milé, ale bez pomoci obra a šermíře by to nezvládl.
Autor je velmi úspěšný scénárista.
Text příspěvku byl upraven 13.11.15 v 17:37
To bude asi Princezná nevěsta od Goldmana, ale meno postavy neviem. Ak ho niekto nájde, môže zadať ďalšiu hádanku, mne nič nenapadá.
Takže: Autora hledá fenomenální pistolník, který dosáhl neomylné mušky i díky důsledné abstinenci, omezovav se při doplňování tekutin toliko na sladké nápoje...
Vložit příspěvek