Postava hledá autora - pomozte jí!
Furt nic? Co s vámi mám dělat. Snad by vám poradili uživatelé morgainne a amigo17. A jestli na to nikdo nepřijde ani teď, tak vám to neprozradím.
Gareth hledá Johna Waina.
Neznal jsem ani jednoho, ale vypadá to lákavě, už je v seznamu. I s tolika nápovědami to byla docela slušná detektivní práce (jméno řidiče není v anotaci zmíněno, ani na anglickém webu jsem nenašel titul podle klíčových slov atd.).
Mimochodem, nejsme v jednom kuse všichni na netu s možnostmi luštit ;-)
Od zadání uplynulo osmnáct hodin, to zas není tak krátkej čas.
Jo, a máš babu.
Text příspěvku byl upraven 21.01.16 v 15:32
Jedna z vedlejších postav knihy netrpí zrovna nízkou popularitou. Zahrávala si veřejně například se smrtí a chytře vydělávala na jejích podobách. I ona jí nakonec podlehla, proto si dnes může dát v baru za nebeskou branou sklenku s autorem knihy, za divokého doprovodu černého pianisty. V příběhu se minimálně v časové rovině setkává s velikány své doby, jako s průkopníkem automobilového průmyslu, revolucionářem a proslulým rodákem z naší krajiny.
Pavlindo, Doctorow to je, takže pokud ho najde postava, předám žezlo, už mi do dlaně vypálilo cejch :-)
Dávno,dávno již tomu ,co jsem to četla-takže tu postavu musí dohledat někdo jiný...
Před verbulou se sklání všichni ti mrtví velikáni. Gratuluji a předávám to rozpálené žezlo.
Text příspěvku byl upraven 28.01.16 v 18:44
Poklona nezasloužená, to podstatné odhalila pavlinda, já jen slízla smetanu.
Má značné zdravotní problémy způsobené úderem do hlavy kosmickým tělesem, kvůli kterým si nemůže najít kamarády svého věku. Nakonec se jeho přítelem stane muž o hodně starší, se kterým mimo jiné založí zvláštní čtenářský klub.
Čtenářský klub má ve svém hledáčku pouze jediného autora - Kurta Vonneguta.
Text příspěvku byl upraven 31.01.16 v 00:09
Co si tak honem mám vymyslet...?
Autora hledá zedník ze Šumavy, který se v Hamburku dal k cirkusu.
Benjamin Malaussène je ten hrdina - obětní beránek, autor je Daniel Pennac
Fajn, chytejte: hrdina je "starej neruda", ztratil smysl života, ale v sebevraždě mu několikrát zabrání okolnosti a je okolím donucen radost ze života opět nalézt
Vložit příspěvek