Postava hledá autora - pomozte jí!
Hrdina sa chystá piecť a nie je zástancom programov o varení.Spolu so spolubývajúcou má svoje vlastné postupy ako pri pečení, tak aj pri upratovaní.
a je to. Ospravedlňujem sa, ale mala som pocit, že ani jednému z dvoch bratov to spraviť nemôžem.
To spíš já, mám v tom zmatek. Hledáme muže, představuji si ho tak něják těsně po třicítce, kudrnáče. Je ze střední vrstvy, taťka kšeftuje se starožitnostmi, mamka je v domácnosti, má spostu sester, jednoho opravu dobrýho kamaráda (u policie?). Není to žádnej mamánek, byl v armádě, je protřelej a samostatnej, a zrovna potkal kráásnou samostatnou dívku z dobré rodiny. No a ten hledá Autorku.
to nemůžem ani naznačovat, ale živí se a bydlí sám, nebojte, rodiče by mu totiž
nic nedali
Predpokladám, že Marcus Didius Falco hľadá Lindsey Davis.
Ja by som nepoužila výraz „protřelej“, skôr „kapku natvrdlej“.
Nuž, koľko ľudí, toľko názorov.
Pátrajúci hrdina žije vo svete zošnurovanom konvenciami, ktoré neuznáva, ale správa sa podľa nich. A to až do takej miery, že sa pripraví o milovanú ženu. A keď po rokoch dostane druhú šancu, zo strachu, že sa jeho milovaná zmenila, tú šancu zahodí. (Mám taký pocit, že chlapík nevie, čo vlastne chce.)
Mě napadl Michael Henchard (Starosta casterbridgeský) od Thomase Hardyho, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím méně mi to sedí.
Nie, tento sa narodil v bohatej rodine. Mal honosný dom, peňazí ako pliev, služobníctvo, milujúcu manželku... Ešte keby sa vyznal sám v sebe, už by mu nič nechýbalo ku šťastiu.
Při cestě za pomstou za smrt spolubojovníka dokáže měnit svou podobu a používá jeho fintu, kterou se naučil chvíli před jeho smrtí.
Vložit příspěvek