Postava hledá autora - pomozte jí!
biki, Lamanai určitě naťukl, pokud jsem si dnes nesedl na bicykl bez sedla :-)
Koka, měl jsem za to, že se nějak zajímal i o geologii, ale to mě asi šálí paměť, už je to doba, co jsem FG četl...
Text příspěvku byl upraven 17.03.16 v 21:19
Tak pardon, Lamanai, nebyla jsem si jistá, tak abych neurazila ...
Nápověda: moje postava je geolog, důlní inženýr.
Ve dvou knihách, které u nás vyšly, se pohybuje většinou v Africe. V té první je to Eritrea.
(pokud v některé z knih, které u nás nevyšly, pobýval i v Austrálii, tak o tom nevím).
to už jsem někde slyšel. všechny ty deklarované "mouchy" se tu držely řadu dnů. dohromady by převážily vesmír. ;-p
Vypadá to, že už se nikdo nepokusí uhádnou postavu a autora. Abychom se tedy posunuli dál, ukončím to:
Hledaná postava je Filip Mercer, hrdina knih Jacka du Brula. U nás vyšly knihy Kámen Medusy a Chaos. Jinak je du Brul uveden jako spoluautor Cliva Cusslera v sérii Akta Oregon.
Hm, tak tahle jména jsem vážně nikdy neslyšel...
Zkusme třeba zadávat trochu známější knihy a spíš si vyhrajme s nápovědou, aby byla rafinovaná.
ze zkušenosti vím, že co je někomu známou knihou, jinému je španělskou vesnicí. nechme to, jak to je. biki musí vynášet znovu, když to teď nevyšlo.
Omlouvám se, ale jsem v práci, je tu dost blázinec. Tak to někdo vezměte za mě.
Tak já bych s dovolením...
Autora hledá podvodníček, který cestuje po své rodné zemi a základem jeho podvodu je fakt, že lidská duše není nesmrtelná.
Říkáte, že jsem to s tou jednoduchostí zase trochu přehnal? :-)
Každopádně děkuji Kokovi/Koce a předávám slovo...
Moje neznámá postava nastoupila jako pomocný lékař v Kandaháru, v bitvě téměř padl do rukou krvelačným Ghaziům, ale zachránil jej jeho vojenský sluha Murray. No a dál .... to už vedl jiné boje :=))
našel ho rychleji, než bych čekala. Tak to jsem tedy moc nezamotala hadačúm hlavu.
Taky jsem měla podezření, ale byla jsem líná jít hledat to Znamení čtyř :-)
reader007 těsně vedle! Je to Studie v šarlatové. ;)
Text příspěvku byl upraven 22.03.16 v 08:14
...dalšího bludišťáka dostane ten, kdo uhodne tuto hádanku:
Autora hledá mladík, který v lese potká krásnou ženu v bílém a od té chvíle se mu změní celý život.
Kvůli těm, kteří nečetli a možná budou, prosím o uvedení příjmení, pod jakým vystupuje na začátku knihy. Což je vlastně další nápověda.
Vložit příspěvek