Postava hledá autora - pomozte jí!
Autor by mohl být Dickens (ten rozvod mi to říká), ale postavu a dílo nevím.
Tak Koka vam uhadla autora, chasko lina ;-)
Ted jeste tu postavu... Vzdyt to neni zas tak tezke, tolik zen v rolich hlavni hrdinky zas Charles nesituoval
Chyba, ta patri k tem nejlepsim, i kdyz je taky protivne submisivni. Nicmene ta to neni...
Uff... Ano, nejpokornejsi ze vsech pokornych nalezena.
Tatjana1737, podavas...
Nase hrdinka je nemanzelske dite slechticny, ale pravdu o svem puvodu se nikdy nedozvi. Proto se cely zivot pokousi vysplhat po spolecenskem zebricku co nejvyse, a to predevsim za pomoci sve nevsedni krasy.
A autor/ka? :-)
Ja vedela, ze je to snadne a ze jsem mela jit do Dostojevskeho! A ani nemusela byt napoveda, ze hrdinka cely zivot milovala jedineho muze, ktery ji vsak lasku nesliboval. Nebo ze podle knizky byl natoceny film.
Kathleen Winsor
a to jsem střílela od boku a knihu nečetla, ani číst nehodlám :-)
reader, máš recht, já to četla asi v patnácti a pořád jsem měla pocit, že milá Ambra je mírně slabomyslná. Ačkoliv když přepnu v televizi omylem na Růžovku nebo něco podobného, tak měla asi IQ Einsteina...
Predavam stafetu :-). Vecnou Ambru jsem cetla na doporuceni a v cem knizku nezatracuji je zpodobneni doby v niz se odehrava. Ambra byla na pest, ale konec knizky byl z hlediska jejich osudu od autorky zajimavy :-).
Raksa.A :-))))
abych pravdu řekla, takhle jsem odepsala už i Angeliku. Jsou prostě knihy, které když nestihnete v tom správném věku, už vás neosloví. Televizi jsem vzdala úplně, na to je mi můj čas drahý, i kdybych ho místo toho měla procivět do zdi
Takže dál: náš nový hrdina je pro své nově nalezené přátele osobností, možná přímo veličinou, spadlou přímo z nebe. Díky nim jejich do té doby marněné dny získají na smyslu, cíli a objeví svět, který by velké množství čtenářů (i čtenářek) s radostí následovalo. Tedy alespoň v mé generaci, dnes nějak nevím...
První mě napadl Rikitan. Od J. Foglara.
Text příspěvku byl upraven 11.03.16 v 19:58
Je to on, mého a mnoha jiných srdcí šampion :-)) Úplně se stydím chtít po tobě ještě autora a můžeš podávat
Žádosti bylo vyhověno současně.
Hledaný/á je velmi inteligentní, z vědeckých kruhů. Zábavný. Zábavně šetrný. Ovšem jeho šetrnost ho stojí manželství.
Text příspěvku byl upraven 11.03.16 v 20:22
Naias: Skvělé, je to on. Roztomilá osoba, pokud není zrovna manželem.
Text příspěvku byl upraven 11.03.16 v 20:21
Je to môj obľúbenec, je s ním ohromná sranda, ale ako manžela by som ho umlátila panvicou.
Hľadajúca žena vstupovala do manželstva presvedčená, že svojho milovaného privedie na cestu pravú a keď zistila, že nemá šancu, nezostalo jej iné, ako zdrhnúť aj so svojím potomkom, aby ho zachránila pred mravnou skazou.
Naias: Jak jsem si na Forejta vzpomněla, hned se mi zastesklo. Asi ho půjdu později večer "navštívit".
Naias: Asi neuhádnu :-).
Než si udělám čas, pozdrav, prosím, Lakomce i šarmantního Zámiše.
Vložit příspěvek