Postava hledá autora - pomozte jí!
Jsem už "staršího data" a můj autor je známý český spisovatel psychologických románů. Nehoda se stala na moři.
kurecpalec, proč nikdo neodpovídá - řekl bych, že to je Uloupený život od K.J.Beneše - tam jsou dvojčata a jedna se utopí na plachetničce
Ano,kniha je správně. Hledaná hrdinka se jmenovala Martina. Předávám štafetu.
Náš neznámý byl původním povoláním lodní důstojník. Pak se někomu znelíbil a ušili na něj "boudu". Pak už žil jenom pro pomstu.
Ano, tak to bylo. A svou pomstu naplno rozjel pod "pseudonymem" hrabě Monte Christo.
Dudu, koho tajemného nám nabídneš?
Koka, dnes to bude z říše fantazie.
Dokaži se proměnit v kohokoliv, jsem totiž veksling. Beru na sebe jen ty dobré vlastnosti postav, které si vyberu k proměně. Lidé mě moc rádi nemají, páč si myslí, že jsou jedineční. Tak třeba dnes jsem se proměnil v jednoho kupce, a roztočil pěkně kšeftíky, ale nějak se to celé podělalo, načež mě ted po městě nahánějí...
Tyziku, nejsem Rumburak. Jsem asi tak trpasličí velikosti, zato můj frnák má slušný rozměr :-)
Vázně? Tak to se omlouvám. V tom případě by to mohl být i Tellico Lunngrevink Letorte
Jsem vcelku živý a inteligentní chlapec. Mám mladší sestru a bratra, který už s námi nebydlí. Rád se poflakuji se svou partou a vymýšlíme společně spoustu lumpáren. Můj tatínek vlastní obchod se smíšeným zbožím. Myslím si na slečnu od cukrovinek.
Text příspěvku byl upraven 08.11.13 v 18:09
Vložit příspěvek