Postava hledá autora - pomozte jí!
Náš hrdina je koktavý, nahluchlý, kulhá, působí jako neškodný hlupák. Je vnukem významného vládce, strýcem šíleného narcistického psychopata, no vůbec - pochází z divné rodiny. Jenom jeho zdálivá neškodnost mu zachrání život a nejen to - nakonec ho vynese do funkce nejvyšší. Jeho příběh je tak přitažlivý, že to vydalo na více než jednu knihu.
teplo, teplo, přihořívá :-) Ale ano, přiznám barvu - je ze starověkého Říma. Vždyť kdy jindy a kde jinde by se mohl stát neschopný hlupák vladařem ?! :)))
Text příspěvku byl upraven 08.11.13 v 19:44
Newtory, a co ta hledaná postava? Kam se poděla? Autor je málo, přidejte ještě někoho :-)
ano! je to tak, byl to Tiberius Claudius Caesar Augustus Germanicus, v historii a knihách známý jako Claudius.
Prosím, jsi na tahu.
to Koka s větou " Vždyť kdy jindy a kde jinde by se mohl stát neschopný hlupák vladařem ?!" - nemáš možná zdaleka pravdu
Prameny ho vykreslují jako člověka pošetilého a hloupého.....
Dochovaná díla zároveň připouštějí, že se jednalo o vzdělaného, sečtělého a svědomitého administrátora se smyslem pro spravedlnost, což prozrazuje nadprůměrnou inteligenci.
Tak kde je asi pravda ????
Som krehká dáma v najlepších rokoch (nie podľa dnešných merítok)
Poznám tajomstvá lektvarov z liečivých bylín
V príbehu som skončila na strome
to pajonek: pravda bude asi v té větě mého původního zadání, kde se praví: "působí jako neškodný hlupák". Ty mimikry ho zachránily a vynesly do křesla císaře, jako po něm mnoho dalších domnělých či skutečných hlupáků.
-som veľmi nesmelá až utiahnutá a zbožňujem sladkosti
-mám sestru približne v mojich rokoch a tá je, čo sa týka povahy mojim pravým opakom
Text příspěvku byl upraven 11.11.13 v 22:32
newtory, takže rád baštíš sladkosti a máš sestru, která je zřejmě na slané tyčinky :-) Co nám ještě o sobě prozradíš ?
-chvíle ktoré som strávila na strome a ešte pár dní potom boli mojim posledným "hviezdnym okamihom" uhájila som svoju slobodu, ale moje srdce ten nápor nevydržalo a ja som sa odobrala z tohto sveta
- moja sestra bola predtým veľmi silná a svojim spôsobom egocentrická a vypočítavá žena, to dobrodružstvo ju zmenilo k lepšiemu aj keď pre mňa už bolo neskoro
........................................................................................................................? !
Moje meno je Dolly a som postava z novely Trumana Capota: " Luční harfa".
Štafetu dostáva Dudu.
newtory, dziękuję bardzo .
Ta kyselina mě pěkně zřídila.... No a ten maník, co mě operoval, se moc nevyznamenal. Navíc mi leží furt v palici ten černý- létající kašpar, ale stejně jsem tomu našemu městečku pěkně zatopil.
Text příspěvku byl upraven 17.11.13 v 16:19
Nejsi náhodou Joker? Otců máš více, takže tě nevím přesně kam navrátit, co třeba Craigovi Gardnerovi?
S úsměvem ne, jsem pěkný morous. S těmi Vánoci všichni moc nadělají. K tomu mohu říct jediné - "Pche, humbuk!".
Text příspěvku byl upraven 17.11.13 v 16:40
Nejsem :)
Nebo spíše - Pche, to tedy nejsem.
Text příspěvku byl upraven 17.11.13 v 17:00
Vložit příspěvek