Postava hledá autora - pomozte jí!
Mé tušení, že jednou najdu zlatou žílu, se vyplnilo. Další etapa mého života vedla do města, kde na mě finanční magnáti nalíčili past a já se do ní chytil. Mé akcie na burze zratily hodnotu... Nu což, vše jsem promyslel,pak vzal bouchačku a hurá na ty finanční dravce. Zatmco se koukali do ústí hlavně, tak jsem jim sdělil mé stanovisko k celé té habadůře. Do posledního dolaru mi vše vrátili.
Text příspěvku byl upraven 19.11.13 v 20:04
Rakso A, tvé pátrání bylo úspěšné. Autorem je J. London. Kdo další nám pohřešuje svého stvořitele ?
Víš, co mi dalo práce, než jsem si se svou sklerózou vzpomněla, jak se ten chlap ve skutečnosti správně jmenoval? Já to četla naposled snad před 35 lety!
A teď, když žijeme v tom kapitalismu.
Jsem bohatý chicagský obchodník, který se vypracoval od píky a píšu dobré rady o životě, lidech a obchodě ilustrované zážitky ze života svému synovi - od začátku, kdy ještě studuje, až do doby, kdy se ožení, stane se zástupcem generálního ředitele v rodinné firmě a stane se otcem.
Ze všech těch rad a postřehů - k jmenování zástupcem generálního ředitele:
Rozhodně Tě vyzkouším a musíš se snažit, protože kdyby ses neosvědčil, zanechalo by to jednak nepříznivý dojem na mém úsudku obchodníka a byla by to rána pro moji otcovskou pýchu. Snesl bych sice obojí, ale dohromady by mne to mohlo přimět, abych Tě vyhodil.
Rakso A, po 35 letech si vzpomenout, tak to se muselo z hlavy kouřit jako z ústecké chemičky :-) Klobou dolu.
Dotaz k ukázce : Jedná se o mafioso obchodníka ?
Nejedná se o mafioso obchodníka, nýbrž o poctivého velkořezníka. Knihy jsou dvě a ta druhá začíná dopisem, datovaným 4.října 189. - a to z Karlových Varů.
A ještě něco pro syna, hodlajícího se oženit:
Já se stále ještě učím, jak zacházet se starou ženou a proto Ti nemohu dát mnoho rad, jak máš jednat s mladou. Neboť ačkoli jsem ženat stejně dlouho, jako provádím obchod, a třebas znám všechny vrtochy amerického vepře, přece Tvoje maminka na mne zítra přijde s něčím novým.
Doufám, že vás starý pán neurazil. Starý Drak Graham od J.H.Lorimera byl docela sympatický.
MarieAnnaSarah je na pravé stopě Dudu se snaží ale všechny tipy špatně ale ano má rád med
Marie popadla medvídka Pu vrátila ho ke svým přátelům a za to že ho vrátila může něco zadat
Dudu tak z toho ten mědved vylezl
A mě zrovna teď žádná postava nenapadá, tak snad mi pomůže pátrající Dudu a zadá něco namísto mě :) Děkuji moc :)
Text příspěvku byl upraven 08.12.13 v 13:28
to je pravda a protože Dudu dal vlastně asi taky správnou odpoved tak to tady může po obědě rozjet dneska o víkendu se nám ty diskuze ale hýbou co
Jsem modrooký a nosim veliké žluté boty. Na svých cestách si rád zpívám. Nedávno jsem pomohl jedné partičce, která nesla nějakou cetku. Ta cetka nade mnou neměla žádnou moc.
Text příspěvku byl upraven 08.12.13 v 15:03
Vypadám tak na šestnáct let, vydávám se za Švédku, žiju v Praze a pracuju jako soukromé očko, nakonec se stanu i díky všehoschopnému otci, kterého bych, kdyby to šlo, nejraději zabila, hlavou jedné mocné komunity.
Text příspěvku byl upraven 10.12.13 v 19:13
Vložit příspěvek