Postava hledá autora - pomozte jí!
takže je to na mě, no nazdar....
Takže, já švadlenka maličká hledám svého tatíčka...:-) a je to necita, do vězení mě nechal zrodit
Už jsem se začínala bát že se tady 47 lidí (bez mé maličkosti) jen tak zbůhdarma vytahuje :-))
Koka: předávám slovo
Děkuji za slovo. Ještě upřesním, že ta malá (která časem vyrostla) se jmenovala Amy Dorritová a mě v dětství (ve slovenštině) to její příjmeni znělo fakt hrozně směšně. Kdo umí slovensky, pochopí.
A zadávám:
moje neznámá literární postava má cikánského kamaráda a je školena k pašeráctví. Přesto to není žádný lump.
Naias, to bola rýchlovka. Iste po nej veľmi túžila, keď ju tak skoro našla.
Bola to milovaná kniha môjho detstva.
Koka: dovolím si oponovat, zas tolik nevyrostla :-) A taková asociace mě fakt nenapadla :-))
Hurá! Skoro ma z Kusmy porazilo. Ja som na Gogoľa tiež prišla. My sme ho brali dokonca v originále. Смех сквозь слезы. Lenže mne to napadlo v električke a kým som dorazila domov, bolo neskoro. Pokiaľ ide o Belu a Sebastiána, práve na tú knihu pozerám.
Tentoraz to nebude kovbojka:
- je detektív
- má agorafóbiu
- jeho asistent je dosť netypický.
reader.007: ani mne tá asociácia nenapadla, a to viem po slovensky veľmi dobre. :-)
aj ja, možno sme sa neučili po slovensky dosť rýchlo. Literatura bola rýchlejšia :-))
Naias - práve čítam o jednom agorafobickom detektívovi - volá sa Nero Wolfe. Ale ten to asi nebude, lebo jeho asistent - Archie Goodwin - nie je veľmi netypický. (Neviem však, ako vyzerá či ako sa chová "typický" detektívov asistent.)
Nero Wolfe nerád chodí z domu. Ale moja postava má fóbiu z otvoreného priestoru. A poriadnu.
Text příspěvku byl upraven 06.05.14 v 15:48
Správna odpoveď. Je ti odpustené.
Koka: ten asistent je robot. Zdá sa ti to dosť netypické?
Text příspěvku byl upraven 06.05.14 v 16:16
Nadšený student, který trochu.. vlastně hodně leze na nervy (ovšem, ne čtenářům).
Vložit příspěvek