Postava hledá autora - pomozte jí!
jo, překlep a hledá 'Šrámka. Já slyším ta slova a v hlavě slyším Cupákův hlas
koukám, že píšu více překlepů a nedoklepů než jindy, kluk mi zase zapatlal klávesnici
Text příspěvku byl upraven 17.02.18 v 13:46
já myslela, že mne napomínáš, že to mám blbě napsáno. Jestli máš připravenu hádanku zadávej.
Ale ne i já musím po sobě kontrolovat.. Tak dobře, vezmu to.
Autora hledá pracovně velmi vytížený muž, který následkem dědictví přichází na chuť naprosto jinému životu...
Dámy, dámy, tak jste si to odsouhlasily tak nějak kvapem mezi sebou, bez ohledu na zadávající, aniž byste počkaly na potvrzení správnosti a souvisejícího přiklepnutí možnosti zadávat. Na to, že se jinde čeká na schválení a zadání věky, tady jste najednou celé hr - a měly jste možnost zadávat hodně dlouho...dala jsem tu možnost v plen.
A navíc, podle všeho, co vidím výše, je to bubka, kdo odpověděl/a správně.
b+i: Nějaká pravidla se ale všude dodržovat musí, a pokud už se poruší, ať úmyslně, či nikoli, je normální se omluvit.
omlouvám se, jsem trochu indisponována - těch oslav bylo dost.
Bubi měla překlep, jen jsem to spravila a na zadání netrvám.
Tak nevím, zda mám přidat - než začne další oslava-
ten muž přichází do kouzelného kraje - proslaveného svými vinicemi
Max Skinner - Dobrý ročník (ach jo, Peter Mayle už nic nenapíše)?
Wilberforce - Bordeaux - Vášeň až do dna (tady to s tím dědictvím bude zapeklitější, jako celá zápletka)?
Ano, je to ono - Max a Provence /co jiného by pila moravanka než dobrý ročník?/
A na tu Vášeň až do dna mrknu. Hezký večer a předávám
Tenhle hrdina se - než mu bylo třicet - v duchu své celoživotní vášně vydal několikrát do tehdejších britských kolonií hned na dvou kontinentech a přivezl si odtamtud spoustu zajímavých exemplářů. Přesto (spíš právě proto) ho máme rádi od doby, kdy o expedicích, exemplářích a o něm začaly vycházet knihy. Najde se?
Kdybyste náhodou hledali tu kašnu, co u ní stojí jeník Ratkin s Aničkou, tak ta je ve Frymburku nad Vltavou - pamatuju, když tam točili.
Nejsem si jistá, jestli tu až tato postava byla:
Hledaný je profesorem na věhlasné univerzitě. Jeho velkým koníčkem je plavání, které jej udržuje v dobré fyzické kondici. Nosí hodinky s Mickey Mousem.
Tak to by snad pro začátek stačilo.
Raksa - děkuji, to jsem nevěděla. Znovu se tu potvrzuje "víc hlav, víc rozumu".
Anebo Werichovo "všichni dohromady udělají moc?"
... jenomže to hned taky naskočí "všichni všechno budem mít dohromady" ;-) Pokus už tu byl a katastroficky nevyšel :-( Lidi nejsou andělé.
Ale to už jsme někde úplně jinde, upřeme pozornost a opřeme se do hádanek. :-)
HÁDANKA
Farář, který se stal - náhodně - nutným pokusným králíkem a zaplatil za to smrtí.
Ten farář :-)))? Ne, tohle není od Škvoreckého. ;-)
Hledáme faráře a jeho autora, či autorku.
Text příspěvku byl upraven 18.02.18 v 10:52
Farář, který se stal - náhodně - nutným pokusným králíkem a zaplatil za to smrtí. Byl otráven nikotinem na večírku.
Hledáme faráře a jeho autora, či autorku.
Vložit příspěvek