Postava hledá autora - pomozte jí!
Závan odjinud, bohužel.
Měla jsem před svatbou, než jsem se jí však dočkala, krutému násilí jsem byla vystavena.
Nožem a sekerou šest ran mi způsobily.
Ani jeden, ani druhý. Zahradník vzrůstu nevelkého s velkými chlupatými chodidly, boty nenosí, stejně jako ostatní jeho druhu.
To je ovšem zapeklitá hádanka... marně pátrám v paměti... A narodil se u nás, nebo je z dovozu?
Dovoz, světoznámý dovoz.
Zahradník vzrůstu nevelkého, tak půl výšky dospělého člověka, s velkými chlupatými chodidly, boty nenosí, stejně jako ostatní jeho druhu.
Text příspěvku byl upraven 29.06.18 v 21:33
Pořád se mi dere na mysl Hobit, ale už je to dlouho, co jsem ho četla, že by byl až tak výrazně zahradníkem?
Hm... Už se dlouho chystám ho znovu přečíst, ale to teď asi nestihnu :D
Někdo to dotáhněte, kdo má aktuální přehled o hobitech... Přijde mi potupné to prostě "dohledat"... taková krásná hádanka :)
Text příspěvku byl upraven 29.06.18 v 21:39
Hun: Opravdu to musím přečíst znovu... :) Hádám,že teď to bude opět zapeklité ;)
Svého autora hledá statečný hrdina, který je zástupcem velitele v malé bojové jednotce, jejíž osudy sledujeme. Poznávací znamení: Vystupuje pod ptačí přezdívkou.
Aha, tak ono to má dvě řešení? Birdieho neznám, bohužel. Dodám, že moje postava vyniká skvělými dovednostmi ve šplhání po stromech.
Probrala jsem v duchu opice, poloopice a jiné šplhavce, ale co třeba takový Foglarův Rychonožka, ten prý šplhal "coby píďalka jablečná".
No teď už se žánrově rozhodně blížíš. A bojová jednotka v hledané knize se rovněž skládá z chlapců. Kniha je nesmírně slavná. Teď už to asi bude hračka...
Vložit příspěvek