Postava hledá autora - pomozte jí!
Myslím, že sa to píše s mäkkým i. Podľa vzoru piky, piky na hlavu... Ja tu teda určite netrpím. Dokonca som si túto stránku prezerala aj v robote (ale to si nechajte pre seba) a kolegyňa sa ma pýtala, prečo sa smejem.
Moja veľmi sebestredná postava sa z nedostatku inej zábavy pustila do introspekcie a takmer to nerozchodila.
Text příspěvku byl upraven 14.05.14 v 14:45
Kniha bola napísaná pod pseudonymom a to za púhe tri dni, potom nasledoval dvadsaťštyrihodinový spánok.
Má další postava je velký nadšenec, který vše dělá se skutečným nasazením a poctivostí. Svou prací je nadšený (miluje proslovy a rady dle příruček) a je přesvědčen, že je velmi oblíbený a úspěšný. Čtenář však velmi rychle pochopí, že je v tomto směru značně naivní.
...jsem soukromé očko, rád se pohybuji třeba na zahradě, ale někdy nakouknu i do domu .... většinou řeším zapeklité případy, kde jde o kejhák .... a jak by tu bylo krásně, kdyby tu nebyly ty vosy.....
áááááno, to jsem celý já - Všivák Muldoon z knih Shiptona - a Dudu pokračuje
Soukromé očko, které musí pomoci Smrtce najít jistého básníka.
Text příspěvku byl upraven 14.05.14 v 23:11
Obávam sa, že v tomto prípade virtuálnych.
Teraz niečo tragického. Postava na konci zomrie. Jej príbeh je jedinečný tým, že je opísaný výhradne jednoslabičnými slovami.
chlap (dá se říct též muž či kmán) hledá Wericha?
Text příspěvku byl upraven 15.05.14 v 13:06
Vložit příspěvek